Radio Reşiţa a lansat o nouă provocare pentru iubitorii naturii, pasionaţii de fotografie – ascultători ai postului.


Pentru că 1 Mai dă startul ieşirilor la iarbă verde, drumeţiilor şi vacanţelor în ţară şi în lume, aparatul de fotografiat îşi are locul în geanta oricui. Culegem amintiri, imortalizăm locuri de neuitat. Unele frumoase, altele mai puţin plăcute ochiului.

Vă invităm să alcătuim împreună o colecţie de fotografii. Dumneavoastră, ascultătorii Radio Reşiţa, sunteţi aşteptaţi să le postaţi pe acest blog web, în aplicaţia situată în subsolul acestei pagini.

Cele mai interesante imagini din zonele în care Radio Reşiţa este recepţionat vor fi premiate, vor fi cuprinse într-o expoziţie itinerantă de fotografie, vor constitui obiectul unui CD de colecţie şi, mai ales, vor face subiectul unui reportaj radio.
Cele mai neîngrijite locuri vor fi incluse într-un program de ecologizare derulat împreună cu partenerii postului nostru de radio.
Pregătiţi-vă aparatele de fotografiat şi împărtăşiţi-ne secvenţe din viaţa dumneavoastră, în care natura deţine un loc primordial. Radio Reşiţa va mediatiza paşii pe care-i faceţi şi locurile pe care le surprindeţi în imagini.
Mulţumim tuturor care ni s-au alăturat până acum în acest proiect. Avem peste 100 de fotografii postate, dar aşteptăm în continuare imaginile surprinse de dumneavoastră.